Ferielejligheder på Bornholm
i smukke omgivelser.

Flere solskinstimer

Tænker du på ferie, planlægger du familiesammenkomst, eller har du lyst til en forlænget weekend til en af dine sportsaktiviteter, så har du mulighed for at leje på Det Grønne Bjerg. Det Grønne bjerg er smukt beliggende på Storedalen 12 -14 i Sandkås, med en storslået udsigt over Østersøen, Tejn og Gudhjem.

Her er mulighed for dejlige gåture i den idylliske Storedal. Der er kun 500 meter til badebro og 1½ km til indkøbsmuligheder.
Fra Det Grønne Bjerg, er det nemt at besøge mange af Bornholms turistattraktioner. Der er kun 10 minutters kørsel til Hammershus og Opalsøen. Turen kan gå til gamle og hyggelige by Gudhjem – eller måske til et af de mange spændende gallerier, som findes overalt på øen.

Er du til den aktive ferie byder Bornholm på fx golf og fiskeri. Er du til det mere actionprægede er der også mulighed for at afprøve klatring, surfing, rapelling, kajakroning, mountainbiking og dykning.
Sidst, men ikke mindst, indbyder øen med de mange solskinstimer, til ture i den fantastiske natur. Her kan bl.a. anbefales en gåtur i Døndalen, Helligdomsklipperne eller ved Hammer Odde Fyr. Mulighederne er mange.

Her finder du fire spændende feriehuse, med plads fra 4 - 12 personer.

Ferielejligheder bornholm

Valnødden

feriebolig 1 valnodden

Er vort hovedhus og ligger smukt placeret på grunden, med en fantastisk udsigt over Østersøen, Tejn og Gudhjem. Her er plads til 12 overnattende gæster, fordelt i seks dobbeltværelser.

» Gå til bolig

Syrenen

feriebolig 4 syrenen

Ligger højt på grunden, og har fra stuen og træterrassen en storslået udsigt over Østersøen. Her plads til fire overnattende gæster, fordelt på to dobbeltværelser.

» Gå til bolig

Kastanjen

feriebolig 3 kastanjen

Ligger lige som Syrenen højt på grunden, og har den samme storslåede udsigt, som der er fra de øvrige bygninger. Her er plads til fire overnattende gæster.

» Gå til bolig

Bøgen

feriebolig 2 boegen

Er et ældre moderniseret fiskerhus, med en gammel smuk have. Fra tagterrassen er der, også her er der en fantastisk udsigt. Her kan op til seks personer overnatte.

» Gå til bolig

Få senest nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hver først til at modtage senest nyt.

Oversigtskort

Vidste du at..

Bornholm har i gennemsnit 1580 solskinstimer om året. Bornholmerne får 85 ekstra solskinstimer i forhold til gennemsnitsdanskeren.
Der er store muligheder for fiskeri på Bornholm. Det populære "Trolling Master Bornholm", finder sted på klippeøen hvert forår.
Der er fire 18-huls golfbaner på Bornholm. Der er kun 13 km fra Storedalen til Nordbornholms Golf Klub i Rø.